Jdi na obsah Jdi na menu

Obrazek


Dandy

labradorský retrívr bez PP

narozen: 7.5.2005

zkoušky: LA1, ZZO


 

Dandy se narodil 7.5.2005 se sedmi sourozenci a byl nejmenší z nich.Přivezl mi ho můj švagr první den prázdnin 2005 a byl to jeden z mých nejlepších dní v životě.

Dandyho štěněcí období trvalo bezmála přes rok.Často vůbec nespal a proto rozkousal hodně věcí.
.
A pak nastala puberta.Do puberty Dandy vešel téměř na prahu svého druhého roku.Toto období bylo snad nejhorší.Sice už Dandy přesta rozkousávat věci,ale byl příšerně tvrdohlavý a utíkal z parkuru.Neměla bych pravdu,když bych řekla,že jsem vždycky zachovala chladnou hlavu.Prostě se to nedalo.Pubertu jsme překonali,když Dandymu bylo 2 a půl roku.I přes to všechno jsme se ale přenesli a naštěstí už zbyly jen vzpomínky.

Nakonec přišel Dandyho třetí rok,kdy už se naštěstí zcela uklidnil(říká se totiž,že labradoři dospívají až ve třech letech).Teď už je to celkem normální a rozvážný dospělý pes.

ObrazekA přišli první úspěchy v agility......nejdříve to bylo šesté a osmé místo v malé vesničce Slemeno,potom 6.místo v Žamberku(pátek) a nakonec 1.místo v Žamberku(sobota).Z toho prvního místa mám úžasnou radost.Získali jsme krásnou trofej.

S Dandym se jinak intenzivně věnuji dogdancingu(už přemýšlím o naší první sestavě),a taky dogfrisbee.Jinak chodíme bruslit,běhat,atd...
S Dandym se nikdy nenudím!!

Dandyho stránky najdete ZDE

Dandyho fotky od paničky

Obrazek


Obrazek