Jdi na obsah Jdi na menu

Dny věnované dětem 2008

31. 8. 2008
Stejně jako každý rok, tak i letos jsme uspořádali pro děti "Dětský den", ale jako jeho předpremiera proběhl 7.5. "sranda závod", na kterém si nejen děti mohli vyzkoušet netradiční disciplíny jako plazení se psem s párkem v ústech, převoz psa na stavebním kolečku, poslušnost naslepo,... Trochu jsme disciplíny okopírovali od kamarádů ze ZKO Letohrad, ale snad nám to prominou. Stejně jako tam, tak i u nás jsme se všichni báječně pobavili.
 

Obrazek

Plazení s párkem v podání Jany a Francis

Obrazek

Pokus o převoz psa v kolečku v podání Terezky a Šery

Obrazek

Poslušnost naslepo - Zuzka a netradičně Kim

Více foto ZDE

30.5. Proběhl dětský den, ale i toho se zúčastnili někteří dospělí  nikdy není na škodu si trochu zablbnout ☺ A tak si všichni zaběhali parkur nejdřív sami se sebou, pak i s pejsky a nakonec se závodníci rozdělili do tříčlenných družstev a zaběhli si štafetový parkur, kdy každý tým družstva běžel určitý úsek tratě. Všichni závodníci byli náležitě odměněni a na závěr jsme si opekli buřtíky. 

Obrazek

Parkur pro páníky - Tomáš

Obrazek

Běh jednotlivců - Nikola a Dandy

Obrazek

Štafetový parkur družstev - Šárka a Princezna

Více fotek najdete ZDE

29.8. K ukončení prázdnin jsme také neopomněli uspořádat menší závody pro děti a začátečníky. Bohužel, ač bylo celý týden pěkně, tento den nám počasí moc nepřálo a tak si všichni po pár nesoutěžních sekvencích zaběhli pouze jeden běh a to samostatně začátečníci a samostatně závodící týmy. Jako vždy nikdo nezůstal bez ocenění a jako vždy jsme si na závěr opekli párky a buřty ☺